Az tapasztaljuk, hogy
a Közös Képviselőknek legnagyobb kihívást a következők okozzák:

  • Nem fizető lakás tulajdonosok

  • Túl sok felesleges adminisztráció

  • Projektek kivitelezésének folyamatos elnapolása

  • Pályázatokról való lecsúszás az önerő hiánya miatt

  • Nehézkes kommunikáció a tulajdonosokkal

  • Tehetetlenség érzése, nincs valódi eszköz a tartozások megfékezésére

Ön is keresi a megoldást? Segítünk benne!

ÉRDEKELNEK A RÉSZLETEK!

Szeretné, hogy minden lakástulajdonos rendszeresen és határidőre befizesse a közös költséget? El tudja képzelni, hogy úgy gyűjti be az elmaradásokat, hogy mindezért még a tartozást korábban felhalmozó tulajdonosok is hálásak lesznek Önnek?

Cégünk létrehozott egy programot melynek keretein belül, az üresen álló ingatlanok felújítását és azok esetleges tartozásainak kiegyenlítését tudjuk vállalni, ezzel segítve a társasházak stabil működését, a közös képviselők munkáját és a lakások tulajdonosait.

Pontosan tudjuk, hogy mekkora a felelőssége egy közös képviselőnek a társasház életében, hogy biztosítani tudja a minőségi életet a lakók számára.

Azt is látjuk, hogy mennyi stresszt és feszültséget okozhat a nem azonos értékrenddel rendelkező lakókkal való együttműködés, akik nem látják át, hogy milyen fontos a közös képviselők szerepe. A társasházak képviselete egy olyan hivatás, aminek az emberek jobb létéről és a fejlődésről kellene, hogy szóljon. De sajnos ezt a víziót pár felelőtlen nem fizető könnyedén összedöntheti.

ÉRDEKELNEK A RÉSZLETEK!

Mi a szolgáltatás?

Olyan üresen álló lakásokat keresünk, amelyeket egy támogatás útján fel tudunk újítani és hosszútávú együttműködést biztosít számunkra a lakások tulajdonosaival. Ezen megállapodás keretein belül az ingatlanhoz kapcsolódó költségek (akár visszamenőleg is) társaságunk által megfizetésre kerülhetnek és biztosítékot vállalunk a megállapodás időtartama alatt a folyamatosan felmerülő költségek – mint például közös költség – kiegyenlítésére.

Segítsen nekünk, hogy kapcsolatba léphessünk az érintett lakások tulajdonosaival!

ÉRDEKEL

Miért éri meg velünk együttműködni?

Extra bevételi lehetőség

A programot természetesen úgy alakítottuk ki, hogy mindamellett, hogy lehetőséget biztosít az elmaradások begyűjtésére, egy ösztönző rendszer keretein belül plussz bevételi forrást jelenthet a velünk együttműködő közös képviselők számára.

ÉRDEKEL

Mit kell tennie?

Adja meg elérhetőségeit az alábbi űrlapon és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot.